زمینه فعالیت
- مطالعات بنیادی و کاربردی در زمینه علوم دارویی و غذایی
- برنامه ریزی و مدیریت فعالیت های پژوهشی برای دستیابی به روشهای نوین و گسترش مرزهای دانش از طریق تولید علم در زمینه علوم غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و سایر رشته های مرتبط
- حل مشکلات و معضلات موجود در زمینه های مرتبط با علوم دارویی وغذایی
- شناسایی تقلبات غذایی و دارویی
- شناسایی آلایندههای باقیمانده در محصول نهایی دارویی و غذایی
- آنالیز و پایش آلایندههای غذایی و مسمومیت دارویی
- بررسی مواد غذایی و دارویی طبق استانداردهای تدوین شده ملی و فارماکوپه
- توسعه و نوآوری در مورد روشهای کنترل ایمنی غذا و دارو
- حمایت از ایدهها و اختراعات قابلیت تجاری شدن در زمینه آب، غذا و دارو
- ...